Vår massageutbildning

Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa är stolta att kunna erbjuda Sveriges bästa massage- och hudterapeutbildningar. Samtliga utbildningar innehåller många praktiska moment som förbereder eleverna för arbetsmarknaden. Här kan du läsa mer om skolan och våra olika utbildningar.

Två inriktningar

YHHS erbjuder hudterapeututbildningar med två olika inriktningar. Dessa är Hud- och spaterapeut respektive Hud- och massageterapeut.

Om du letar efter en massageutbildning i Stockholm bör du välja inriktningen Hud- och massageterapeut.

Hud-och spaterapeututbildning

Hud-och spaterapeututbildning ger eleverna möjlighet att erhålla ett diplom från CIDESCO i både Hudvård och Spa. YHHS är den enda skola i Sverige som där eleverna har möjlighet att erhålla CIDESCO diplomering för Spaterapeuter. Samtliga utbildningar hos oss är berättigade studiestöd hos CSN.

Våra lokaler

Våra hud- och massageutbildningar sker i trevliga och moderna lokaler i centrala Stockholm. Lektionssalarna och behandlingssalonger är utrustande med den senaste tekniska utrustningen vilket ger våra elever de bästa förutsättningarna för arbetsmarknaden.

Certifiering

YHHS hud- och massageutbildningar i Stockholm är tuffa, men givande. Skolan är godkänd av både SHR och CIDESCO. SHR står för Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och är den svenska branschorganisationen för hud- och massageterapeuter.

CIDESCO är en förkortning för Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie. Det är den internationell branschorganisation och en examen från CIDESCO är internationellt erkänd och ökar chanserna att få jobb utomlands. Vi är stolta över att flera av våra lärare är internationella CIDESCO-examinatorer.