Om oss

Vi på YHHS, Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa, är stolta över att erbjuda Sveriges bästa hud- och massageutbildningar. Hos oss kan du utbilda dig till certifierade massör och hudterapeut. Hos oss kan du välja mellan inriktningarna Hud- och Spa eller Hud- och Massage. Utbildningarna är berättigad studiestöd från CSN.

Sveriges ledande massageutbildning

Vi har utbildat landets bästa massage- och hudterapeuter sedan 1993. Vi är mycket stolta att erbjuda våra elever möjligheten att ta en internationell CIDESCO-examen. CIDESCO står för Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie. Det är en internationell branschorganisation som grundades år 1946 och är baserat i Zürich i Schweiz. Organisationens främsta uppgift är att utveckla internationella standarder för hud-och massageutbildningar och närliggande branscher. En examen från CIDESCO är mycket prestigefull och ger ökade möjligheter att arbeta utomlands.

En massageutbildning i Stockholm hos oss på YHHS är krävande och innehåller många praktiska moment i form av elevbehandlingar. Vi följer en välarbetat läroplan som uppfyller svenska och internationella krav. Avklarade utbildningsmoment leder till en examen som certifierade massageterapeut genom Branschrådet Svensk Massage. Det är hög efterfrågan på våra studenter och 90 procent av våra studenter får jobb inom tre månader efter examen. Efter avslutad massageutbildning kan du arbeta både i Sverige och utomlands. Du kan vara anställd eller arbeta på en egen salong.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra utbildningar!